Pvdhengel_noa_logoP v.d. Hengel – Spackspuitbedrijf is opgericht in 1995. Door onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij inmiddels specialist op het gebied van spackspuitwerk en andere sierpleisters (zoals spachtelputz en schuurplafonds etc.). Daarnaast verzorgen wij traditioneel stukwerk (raab werk) en met een airless pomp latexen wij ook wanden en plafonds in iedere gewenste kleur.

Met team van vier vaste vakmensen en een selectieve kring van zzp-ers werken wij voor bedrijven maar uiteraard staan wij ook voor de particulier klaar. Tevens kunt u bij ons terecht voor het laten maken van offertes in geval van waterschades en/of reparaties. Wij verrichten onze werkzaamheden in een straal van ± 100 km rond Oss.

P v.d. Hengel – Spackspuitbedrijf

Snelheid en afspraak

Bij ons is afspraak ook dat werkelijk afspraak. Wij doen onze uiterste best uw project zo snel mogelijk te realiseren, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Jarenlange ervaring

Ons bedrijf bestaat sinds 1995, wat betekent dat wij al meer dan 20 jaar vakwerk leveren. En dat zien we terug in onze vast klantenkring.

Aangesloten bij branchevereniging NOA

De NOA branchevereniging zorgt ervoor dat u als klant garantie krijgt op het door ons gemaakte werk.

Team van vakmensen

Spackspuitbedrijf P v.d. Hengel is een bedrijf bestaande uit vier vakmensen die allemaal beschikken over een VCA-certificaat.

Samenwerking met grote stukadoorsbedrijven.

Om ook grote bouwprojecten te realiseren werkt Spackspuitbedrijf P v.d. Hengel samen met diverse (middel)grote stakadoorsbedrijven.

Klein (herstel en/of reparatie) werk

Waterschade of reparatiewerk? Wij helpen u graag met het opstellen van een offerte en herstellen van uw schade.