Spackspuitwerk

Spackspuitwerk

Structuur afwerking voor wanden en plafonds, zowel wit als in diverse kleuren. Grofheid van structuur gaat altijd in overleg met de klant. Zowel voor de particuliere als de zakelijke klant.

Plafond-bewerking

Akoestisch spuitwerk

Naast spackspuitwerk verzorgen wij ook akoestisch spuitwerk dat zorgt voor demping van geluid. Diverse materialen mogelijk.

Stucwerk

Stucwerk

Ondergrond van wanden en plafonds gereed maken voor bijvoorbeeld behang, schilderwerk of spackspuitwerk. Hierbij kan ook gedacht worden aan renovatie van oude wanden en plafonds.

Spachtelputz

Spachtelputz

Een sierpleister van zeer hoge kwaliteit; hard en stootvast. Grofheid wordt bepaald in overleg met de klant, van grof tot zeer fijn. Alle wenselijke kleuren zijn mogelijk.
Particulier-huiskamer

Particulier

Wij verzorgen het totale pakket van afwerking van wanden en plafonds voor renovatie, aanbouw of verbouwing. Van aanbrengen van gipsplaten tot het opruimen en afvoeren van bouwvuil.

Woning- en utiliteitsbouw

Wij verzorgen middel grote tot zeer grote projecten in de woning- en utiliteitsbouw in een straal van ongeveer 100 km rond Oss. Wij werken samen met kleine en grote gerenommeerde stukadoorsbedrijven.